Ohjelmoinnit

Etsi optimaalinen ohjelma ajoneuvollesi Quantumin ohjelmoinnilla.

Kysy tarjous ajoneuvosi ohjelmoinnista, soita 02 5789747 tai lähetä tiedustelupyyntö tästä.

Mitä me teemme

Me muutamme käyttöparametrit ajoneuvon moottorinohjainlaitteen ohjelmaan. Muutamme ohjelman “kartat”. Emme muuta tai lisää mitään laitteistoja autossa. Monissa tapauksissa moottorinohjainlaitteeseen tallennettuun karttaan pääsee käsiksi ajoneuvon diagnostiikkaportin (OBD) kautta, joka yleensä löytyy kojelaudan alla. Uudemmissa ajoneuvoissa moottorinohjainlaite on poistettava ajoneuvosta ja ohjelmoitava siihen tarkoitetussa ohjelmointipenkissä työpöydällä.

Kun olemme lukeneet ajoneuvon alkuperäisen ohjelman, lataamme se muokattavaksi Quantum Tuning huippuasiantuntijoille, jotka muokkaavat ohjelman tilattua lopputulosta vastaavaan muotoon.

Ohjelman muutos tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi: suorituskykyä, polttoainetaloudellisuutta, tai optimaalisesti molempia.

Riippuen ajoneuvon ja moottorinohjaimen tyyppistä uudelleenohjelmointiprosessissa aikaa kuluu normaalisti noin reilun tunnin, jos moottorinohjainlaite on ohjelmoitava penkissä kestää työ yleensä noin 2-3 tuntia.

Quantum Tuning tekee työtä noudattaen korkeimpia laatustandardeja kaikessa toiminnassamme ja tämä sisältää myös liiketoiminnan etiikan, joten siksi voit olla varma, että:

Emme liioittele teholukuja, jotta ne näyttäisivät paremmilta kuin kilpailijamme.

Toimimme reilusti, meillä on 30-päivän rahat takaisin palautusoikeus.

Emme nosta odotuksia polttoaineen säästöstä kohtuuttomiksi.

ECU Remapping
Moottorin uudelleen ohjelmoinnissa luemme vakio-ohjelman ajoneuvosta. Se pitää sisällään kaikki moottoria ohjaavat ”kartat. Sitten muutamme ohjelman eri parametrien karttoja kuten polttoaineen paineen, ahtopaineen (turboahdetuissa sovellukset), rajoittimet ja sytytysennakon. Näitä karttoja muokkaamalla on mahdollista vapauttaa moottorin todellinen suorituskyky . Kun valmistajat kehittävät uuden ajoneuvon heidän on otettava huomioon kaikki käyttöolosuhteet, päästörajoitukset ja verotus, kaikkialla missä aikovat myydä tätä mallia. Toisin sanoen moottorin säädöistä tulee kompromissi. Uudelleen ohjelmoimme ajoneuvon moottorinohjaimen ohjelmiston, näin käyttöön saadaan turvallisesti enemmän tehoa ja vääntöä. Tämä tuo paremman ajettavuuden ja lisäetuna parannetun polttoainetalouden etenkin dieselmoottoreille.
EGR Ratkaisut
Meillä on tarjota erittäin edistyksellinen ratkaisu EGR ongelmiin. EGR-Venttiili tukkeutuu usein karstasta, jolloin aukeaminen tai sulkeutuminen epäonnistuu, mikä aiheuttaa virhekoodin ja estää ajoneuvon toimimisen oikein. Ohjelmanmuutos on tehokas ratkaisu poistaa EGR venttiiliongelmat. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa parantaa moottorin tehoja. Meidän EGR ratkaisumme ja moottorinohjainlaitteen uudelleenohjelmoinnin tuloksena moottorin lämpötila alenee, kaasun vaste paranee, saadaan parempi alavääntö ja lisää taloudellisuutta. Tämä voi myös pidentää moottorin käyttöikää, kun sen karstoittuminen vähenee.
Chip Tuning
Lastutus on käännös Chip Tuning sanasta, joka on yksinkertaisesti toinen nimi uudelleen ohjelmoinnille, mutta alun perin nimi liittyy ohjelmasirun fyysiseen vaihtamiseen tai uudelleen ohjelmointiin moottorin ohjaimessa. Teknologian kehitys on johtanut siihen, että lastutus on harvinaisempaa nyt, mutta se on edelleen ainoa tapa ohjelmoida joitakin ajoneuvoja. Nykyään useimmat ohjelmoinnit tehdään OBD-diagnostiikkaportin kautta tai suoraan moottorinohjaimeen käyttäen sopivia adaptereita ohjelmointipenkissä.
DFP Ratkaisut
Hiukkassuodattimen poiston sijaan, meillä on tarjota yhteistyössä DPFPRO:n kanssa erittäin tehokas DPF:n puhdistusratkaisu. Tällöin suodatin irroitetaan autosta ja pestään tehdastasoisella laitteistolla uuden veroiseksi. Näin auton päästöt eivät muutu alkuperäisestä ja myöskin takuut säilyvät. Toimenpide on jo jopa ohjelmointia edullisempi ratkaisu ja täysin laillinen toimenpide.
AdBlue Ratkaisut
Meillä on tarjota ratkaisuja myös Adblue ongelmien hoitoon, kysy tarjous sinun ajoneuvollesi.
Popup-lomake